Detta händer på klubben

 

Kallelse till medlemsmöte 29 september

 

Logo Grums

 

studie

 

GDPR länken med Studiefrämjandets integritetspolicy

Som beskriver hur och varför vi hanterar kursdeltagares personuppgifter

https://www.studieframjandet.se/om-oss/dina-personuppgifter 

 

 

svenska bruks länk

 

 

Nyheter   

Hundens vecka

https://www.studieframjandet.se/hundensvecka/ 

 

 

 

 

hundar_labbespringer_476x213-width476

Hundmarschen 2021

Under 2021 genomför vi två hundmarscher på distans, en på våren och en på hösten. Ett roligt arrangemang för alla som vill röra på sig tillsammans med sin hund och få tips på olika övningar.

När?

När som helst som passar dig under dessa dagar:

Hundmarschen våren 2021

3–9 maj

Hundmarschen hösten 2021

13–19 september

Hur?

Gå en valfri sträcka på minst 10 km tillsammans med din hund i naturen. Sträckan kan delas upp på fler kortare distanser vid behov, men den totala sträckan ska vara 10 km.

Glöm inte vatten till dig och din hund, bra skor att gå i och kanske något gott fika.

Aktiviteter

Flera filmer finns med roliga övningar för dig och din hund. Inför vårens hundmarsch kommer vi publicera några fler filmer med tips på övningar så håll utkik här på hemsidan veckan innan hundmarschen.

Vi kommer också lägga upp ett quiz, med en klurig utslagsfråga.

Hundmarschen-pin och diplom

När du har gått 10 km kan du registrera dig här direkt på hemsidan. Vi skickar då en hundmarschen-pin och ett diplom till dig. Vill du inte ha det så kan du kryssa för det i formuläret. På grund av det mycket stora intresset för hundmarschen kommer du själv att få fylla i ditt och din hunds namn på diplomet. Diplom skickar vi för deltagande både på vårens och höstens hundmarscher men pin skickar vi bara en gång.

Deltog du vid hundmarschen 2020? Då ska du spara din pin för om du deltar på hundmarschen fem år i rad så kommer du få en särskild 5-årspin mot uppvisande av bild på dina tidigare pins.

Formuläret för att registrera när du har gått 10 km är öppet under de datum när hundmarschen går på våren respektive hösten.

Anmälan

Du behöver inte anmäla dig innan marschen men vill du ha en hundmarschen-pin och ett diplom så måste du registrera dig efter att du har gått sträckan, se ovan.

Större grupper

Klubbar, skolor och organisationer som önskar anmäla en större grupp kan skicka ett mail till hundmarschen[at]brukshundklubben.se redan innan marschen ska genomföras så kan vi skicka pins o diplom på förhand.

Stötta Suicide Zero

Målet med hundmarschen är att inspirera till fysisk aktivitet och sunt hundliv samt sprida information om tjänstehundsverksamheten. Fysisk aktivitet minskar psykisk ohälsa och därför har Svenska Brukshundklubben i år valt att stötta föreningen Suicide Zero.

Hundmarschen är gratis, men med en önskan från oss att den som har möjlighet att ge en peng, skänker till Suicide Zero: https://egeninsamling.suicidezero.se/fundraisers/sbk-hundmarschen

Övrigt

Hundmarschen har anpassats efter det rådande läget med pandemin och arrangeras därför inte på en gemensam plats denna gång utan genomförs på ett säkert sätt för alla som vill röra på sig med sin hund.

Frågor

Frågor kan skickas till: hundmarschen[at]brukshundklubben.se

Detta är ett samarbete mellan Svenska Brukshundklubbens tjänstehundsverksamhet, projektet "Upp och hoppa - sund med hund", samt Studiefrämjandet.

 

   

   stud                                                                                 stud    

Hundens vecka

https://www.studieframjandet.se/hundensvecka/

 

 

 

Studiefrämjandet blomma