Välkommen på officiell Nose Work TSM klass 1

Grums Brukshundklubb anordnar tävling lördagen den 30/3 i Slottsbron på Strandvallen  (fotbollsklubb)

Anmälan sker via SNWK-tävling

Här kommer även platstilldelning ske när anmälan stängt. Är det första gången du anmäler till tävling så tänk på att skapa ditt konto i god tid och kontrollera uppgifterna en extra gång.

Domare: Ann-Louise Ryrvik och Maria Ihren

TL: Marie Wilagos 0705583605 eller anna-mara@hotmail.com

Anmälan är öppen från 2019-03-01 till och med 2019-03-12

Turordningsbaserad platsantagning efter inkommen anmälan.

Max 50 ekipage

Anmälningsavgift : 450 kr.

Betala inte in någon startavgift förrän du fått din plats bekräftad. Vi kommer då att skicka information om betalning av anmälningsavgiften.

Vi kommer dela tävlingsdagen i 2 grupper. En förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp. Önskemål om grupp mailas till  TL när ni fått er plats bekräftad på eran sida i SNWK-tävling.

Tillgänglighet: För att ta sig till sök behöver man passera trappsteg

Obs!! Grums Brukshundklubbs medlemmar  har förtur till platserna och ni måste ha uppnått kriterierna för start i klass 1 när anmälan öppnar.

OBS!! Det är inte tillåtet att träna på  tävlingsplatsen !

VÄLKOMNA!